Studeren en Ondernemen?

Ons bedrijf is een student onderneming, wat betekent dat we allemaal nog studeren. Dit heeft verschillende voordelen voor onze klanten. Zo zijn we bijvoorbeeld up-to-date met de laatste ontwikkelingen en kunnen we onze kennis en vaardigheden inzetten om de beste oplossingen te bieden. Ook zijn we flexibel en innovatief, wat betekent dat we snel kunnen inspelen op veranderende behoeften en wensen van onze klanten.

IT-leek? Geen probleem!

Bij ons staat de klant centraal. We luisteren goed naar uw wensen en behoeften, en zorgen dat alles op een laagdrempelige manier wordt uitgelegd. We maken de website samen met u, zodat het precies aan uw verwachtingen voldoet.

Betalen? Pas op het einde!

Bij ons betaalt u pas als de website helemaal naar uw wensen is afgerond en u tevreden bent. Zo kunt u zeker zijn dat u alleen betaalt voor een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Service

Wat doen we?

Ons is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met websites, IT-support en meer.

Website

Zoekt u naar een professionele website voor uw bedrijf? Wij bieden complete en aangepaste oplossingen, zodat uw website er precies zo uit ziet zoals u dat wilt.

Wij maken gebruik van ons eigen CMS systeem. Hierdoor kunt u zelf foto's, teksten, kleuren enzovoort toevoegen of verwijderen. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk en visueel zaken snel kunt aanpassen!

Met ons onderhoudsabonnement verzorgt Online Development de beveiliging van je website door tijdig te updaten, regelmatig back-up en opschoning database, etc. Online Development staat altijd klaar voor aanpassingen aan de website.

Intranet

Ben jij opzoek naar een volledige website voor je bedrijf? Dit kan bij ons! Wij zorgen ervoor dat de website en het ontwerp volledig is zoals u zelf wilt!

Aankopen van IT producten?

Twijfelt u welk product u moet aanschaffen? Wij helpen je beslissen en geven je tips waar je ze het goedkoopst kan kopen.

IT-Support

Problemen met je pc, printer, ...? Wij komen nog dezelfde week langs om je te helpen. Stuur ons heel eenvoudig een berichtje, en dan maken we een afspraak.

Staat wat je nodig hebt niet meteen in de lijst? Neem contact met ons op, en we kijken of we je toch niet kunnen helpen.
Contact
Portofolio

Geslaagde Projecten

Neem hier een kijkje wie jou al voor was met een website gemaakt door het team van Online Development.

Team

Ons Team

Wij zijn allemaal studenten die iets willen bijleren, en onze kennis willen gebruiken om voor bedrijven iets terug te doen.

Arne Degryse
Wout Devlieger